Saturday, July 08, 2006

Het is wit en het draagt een grote gele kaars...



Pinksteren en pasen heb ik dit jaar maar overgeslagen. In dat grote paashaaspak stik je hier toch binnen 3 seconde de moord. En de chocoladeeieren... Daar wordt je niet vrolijk van. Vooral ook omdat niemand het begrijpt en ze gillend weg rennen voor een bruingevlekte maloot in een enorm paars pak. Daarom maar gewoon waikruh (lerarendag) en (deze week) het begin van de Boedhistische lente ofzo gevierd. Met kleine kinderen betekent dat: witte kleren aan. Deze foto's zijn dus niet van een soort kleuter Sensation White. Dat je het weet.


Van link naar rechts: onbekend, geen idee, naam vergeten, Ajarn Sirikhan, LageB, Jongetje met geldboom, Het School Hoofd, Chef Hoofd Onderbouw, weet ik het, op het puntje van m'n tong.

En dan nog even de klas natuurlijk. Klaar voor? Komt ie dan heh. Van links naar rechts en van boven naar beneden: Ajarn Sirikahn, LageB, Het School Hoofd, De vice senator van Khon Kaen (ret.), (half of helemaal verstopt) Kantapong, Nut, Ohm, Punch,Ya Ya, Naam, Pim, Boom, Benny, More, Dream, Tulip, Dear (en dan in de roze jas:) Fay, Arm, S, Guy, Best, Ruang Kao, Ice, Max, PP, Aum, Kritpat, Mhuk, en Yo.

PS: The jury is still out on the actual proof thing. I'll get back to you guys after Bangkok :)

2 comments:

Hamsterwoede said...

Djeezus die foto's, die vragen om photoshop natuurlijk ;-)

Vooral die onderste: "go forth and wreak havoc my little kung fu warriors"

(zal wel flink uit de regio zitten qua vechtsport maar toch)

Groeten uit Grun, terwijl ik me opmaak voor een heftig dagje naar de schier.

LageB said...

Hee marlies!

Ik blijf hier nog wel even :) Waar reis jij allemaal rond tegenswoordigs?